Domov « Nazaj

Podelitve ob zaključku sezone 2017

3 podelitve za tri 3. mesta

Podelitve ob zaključku sezone 2017

Dirkaška sezona v pokalnem in državnem prvenstvu za leto 2017 se je zaključila z dirko na Vranskem, 17. 9. 2017, in potrebno je bilo počakati samo še na podelitve pokalov in priznanj za dosežene skupne uspehe v končani sezoni.

16. 11. 2017 smo se udeležili prireditve v organizaciji AMZS, Motošportnik leta 2017, kjer so podeljevali pokale in priznanja v okviru nacionalne panožne zveze za motošport in karting. Priznanja so poleg državnih prvakov prejeli tudi drugo in tretje uvrščeni tekmovalci v otroških kategorijah in najboljši dirkači v posameznih panogah. Nik se je uvrstil na 3. mesto državnega prvenstva v kartingu v kategoriji Rotax Max Junior, prav tako pa je prejel tudi priznanje za mednarodne dosežke v letu 2017, saj je dosegel skupno 3. mesto v srednjeevropski coni (CEZ) v kartingu v kategoriji Rotax Max Junior. Več si lahko preberete tudi na povezavi https://www.amzs.si/sport/aktualno/2017-11-17-amzs-sportnik-leta-je-tim-gajser.

15. 12. 2017 smo se udeležili prireditve v organizaciji Sportstil, kjer so podelili pokale in priznanja dosežena v pokalnem tekmovanju in državnem prvenstvu v kartingu. Nik je v svoji kategoriji dosegel skupno 3. mesto, za prvakom Janom Pokosom in podprvakom Markom Škuljem. Ostale uvrstitve pa si lahko ogledate na povezavi http://www.sportstilcup.com/si/Kon%C4%8Dna-Uvrstitev-SSC-Sportstil-2017.pdf.

16. 12. 2017 smo se udeležili gala prireditve na Dunaju v organizaciji Austrian Motorsport Federation, kjer ne Nik prejel priznanje za doseženo 3. mesto v kartingu v kategoriji Rotax Max Junior. Prireditev je imela še poseben čar, saj je bil slavnostni gost sam predsednik FIA Jean Todt, ki je bil, kot vedno, dobre volje in pripravljen se fotografirati s posamezniki, katerim je tudi osebno čestital. Nekaj utrinkov je objavljenih tudi na spletni strani AMZS https://www.amzs.si/sport/aktualno/2017-12-20-kartistom-v-soju-luci-cestital-tudi-jean-todt.

Ob tem bi se radi zahvalili vsem letošnjim navijačem in podpornikom, predvsem tistim, ki ste s svojo prisotnostjo na treningih in dirkah Niku nudili še posebno podporo in motivacijo, da je lahko dosegel vse te uspehe.

 

Še več fotk pa si lahko ogledate v galeriji in seveda na FB strani Rajko Štefančič in Ines Sojer.